Pàgina Oficial del Hotel Marina Tossa

Gastronomia

gastronomia

Desdejuni Bufet

El desdejuni complet del bufet de l'Hotel Marina Tossa ofereix als clients una gran varietat de fruites naturals, formatges, embotits i cereals. A més de pa amb tomaca i de brioixeria, per descomptat.

¡Tots els clients de l'Hotel Marina Tossa poden gaudir del desdejuni bufet de forma totalment gratuïta!

Restaurant

El Restaurant de l'Hotel Marina Tossa ofereix una àmplia varietat de plats de cuina mediterrània al seu sensacional bufet.

El bufet del restaurant és diferent cada dia, i els clients poden gaudir de diferents tipus de gastronomia sense haver de canviar de restaurant.

Els clients de l'hotel poden reservar els sopars directament al restaurant, en fer la reserva de l'habitació, a través de la pàgina web o a la recepció de l'hotel.

Bar-Terrassa

L' Hotel Marina disposa d'un Snack-Bar obert quasi tot el dia. En aquest snack-bar, els clients poden gaudir de begudes calentes i fredes, d'aperitius i de plats de cuina mediterrània.

El nostre Snack-Bar disposa d'una terrassa en front de la piscina de l'hotel per tal que els clients puguin gaudir d'un àpat a l'aire lliure a la terrassa o d'un refresc mentre gaudeixen del sol a la piscina.